Ingyenes étkezés

2023. április 5.
2022-2023
,
Alapiskola
Ingyenes étkezés

Tisztelt szülők!

2023. május 1-től ismét lehetőség lesz az öt évet betöltött óvodásaink és minden alapiskolásunk számára az ingyenes étkeztetésre. Az erről szóló hivatalos közlemény az 1. sz. mellékletben olvasható el.

Intézményünkben az ingyenes étkeztetés csak akkor lesz elérhető, ha a szülők azt legkésőbb április 18-ig kérvényezik. A kérvény a 2. számú mellékletben található, és azt kitöltve legkésőbb április 18-ig a gyermek osztályfőnökének kell leadni. (A később leadott kérvényt - az idő rövidsége miatt - nincs már módunkban feldolgozni.) Ekkor is étkezhet a gyermek, de csak a jelenlegi feltételek mellett.

Ha gyermeke még nem étkezik az iskolai konyhánkban, de az ingyenes étkeztetést igénybe venné, akkor a kérvény mellé jelentkezési lapot is kell kitölteni, ez a Rozmaring utcai konyha weboldaláról tölthető le, innen.

Ha a mellékelt dokumentumokat nincs lehetősége kinyomtatni, mi ebben is szívesen segítünk. Kérem, időben jelezze ezt a körülményt gyermeke osztályfőnökének, akitől hozzájuthat a szükséges nyomtatványokhoz!

Áldott húsvétot kívánok!

Üdvözlettel: PaedDr. Madarász Róbert, igazgató