Lezajlott az 1. Mikulás-kupa

2023. december 7.
2023-2024
,
Alapiskola
Lezajlott az 1. Mikulás-kupa

A KFC (Komáromi Futball Club) és iskolánk szervezésében december 7-én került megrendezésre iskolánk tornatermében az 1. Mikulás-kupa. Negyedikes, ötödikes, hatodikos és hetedikes gyermekeink teremfociban mérhették össze tudásukat. Lázasan folytak az előkészületek, a csapatok szervezése, még egyenpólók is születtek erre a napra. Végeredményben hét csapat adta le a nevezését, összesen 43 focizni szerető gyerek!

A mérkőzések két csoportban zajlottak, ezt követték a helyosztók. A végső győzelmet a papírforma szerint a 7.B-s fiúk szerezték meg (csapatuk neve: Elmegyógyintézet), akik a döntőben a Kacsákat (hatodikos brigád) győzték le egy góllal. A bronzmeccsen pedig döntetlen után tizenegyes párbaj döntött: az AC Milan (szintén hatodikosok) legyőzte a Lányok (hetedikesek) csapatát. Az ötödik helyet az 5. osztályosok, míg a hatodikat a Talicskák (7.A) szerezték meg. Negyedikeseink is nagyot küzdöttek, de ez most csak a végső, 7. helyre volt elég. 

A torna legeredményesebb góllövője Süll Benedek (7.B), legjobb kapusa Miklós Ábel (5.A), míg legjobb játékosa Vida Anna Sophia (7.A) lett.