Felkérés regisztrációra

2023. szeptember 18.
2023-2024
,
Alapiskola
MIPONT.HU

Örömmel fogadtuk, hogy a Magyar Kormány az oktatási-nevelési támogatás összegét bruttó 100 ezer forintra emelte minden külhoni magyar intézményt látogató diák esetében és örömünkre szolgál, hogy szeptember 4-én a támogatások kifizetése megkezdődött.

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága által nyújtott támogatást folyósító Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. szoros együttműködésben a Rákóczi Szövetséggel szeretne hozzájárulni az oktatási-nevelési támogatás kommunikációjához. Ennek érdekében a Rákóczi Szövetség által működtetett www.mipont.hu digitális felület igénybevételére szeretnénk kérni a szülőket, amely egy rövid regisztrációt igényel részükről.

Tisztelettel kérjük Önt, s a Marianum valamennyi diákjának szüleit, hogy 2023. szeptember 25-ig regisztráljanak a www.mipont.hu felületen.

Szeretnénk, hogy a támogatottak az oktatási-nevelési támogatáshoz kapcsolódó információkat minél teljeskörűbben közvetlenül is megkaphassák. A www.mipont.hu felület okostelefonról is elérhető, a regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe.

 

Erdélyi Rudolf s.k.,                                                                         Csáky Csongor s.k.,

a BGA Zrt. vezérigazgatója                                                          a Rákóczi Szövetség elnöke