Pályázati felhívás

2021. szeptember 29.
2021-2022
,
Alapiskola
Bárka

Immár ötödször hirdeti meg a komáromi Marianum Egyházi Iskolaközpont és a Patrona nostra Kht. Bibliai témájú „BÁRKA“ című rajzversenyét. A múlt évben 191 rajzzal nevezett be 10 oktatási-nevelési intézmény és 65 díjat osztottunk ki.

Idén is érdemes lesz bekapcsolódni a versenybe, mivel díjak tömkelegével fogjuk jutalmazni a legjobb, legötletesebb alkotásokat.

A rajzverseny fő támogatója a Bethlen Gábor Alap, a Patrona Nostra Kht. és a dunaszerdahelyi Gábriel Polgári Társulás.

A képzőművészeti verseny idei témája: Dávid király története

A pályázat kategóriái:

A.kategória: óvodások

B1. kategória: alapiskola 1-2 évfolyama

B2. kategória: alapiskola 3-4 évfolyama

C1. kategória: alapiskola 5-6 évfolyama

C2. kategória: alapiskola 7-9 évfolyama

D. kategória: gimnáziumi tanulók

A technika szabadon választott, a rajzlap mérete max. A2-es lehet. Kérjük, hogy a felkészítő pedagógusok a rajzlap hátuljára tüntessék fel: a gyermek nevét, osztályát, az iskola nevét és címét, a felkészítő pedagógus nevét és email-címét, valamint a pályázati kategóriát.

Az ünnepélyes kiértékelésre, illetve a pályamunkák megtekintésére (kedvező járványügyi mutatók esetén) 2021. december 15-én (szerdán) kerül sor 10 órakor a MARIANUM Egyházi Iskolaközpont aulájában (Rozmaring utca 2.). Ha a járványügyi helyzet ezt nem teszi lehetővé, akkor az internet segítségével tesszük közzé a nyertes pályaműveket.

A pályamunkákat kérjük elküldeni az alábbi címre: Cirkevná spojená škola MARIANUM, Ul. biskupa Királya 30, 945 01 Komárno. A borítékra kérjük feltüntetni: ”BÁRKA – bibliai rajzverseny”.

A pályamunkák beküldési határideje: 2021. december 1. E dátum után beérkezett alkotásokat már nem áll módunkban elfogadni.

Az esetleges kérdéseket az alábbi címre küldjék el: tembo4@gmail.com.