Tájékoztató az iskolai étkezésről

2021. július 16.
2020-2021
,
Alapiskola
Iskolai étterem

Tisztelettel értesítem, hogy a Munka-, Szociális- és Családügyi Minisztérium hatáskörébe tartozó támogatásokról szóló törvény (257/2021. sz.) változása miatt az ebédtámogatások - "ingyen ebédek" - rendszere a következő tanévtől módosul. 

Szeptembertől csak annak a 6-15 éves korú diáknak jár ebédtámogatás, aki

  • szükséghelyzet miatt támogatásra jogosult ("ktorým sa poskytuje pomoc v hmotnej núdzi");
  • vagy a család összbevétele nem éri el az életminimum összegét ("príjem je najviac vo výške životného minima");
  • vagy egyik szülő sem kért adóbónuszt az adott diákra ("ani jeden člen domácnosti neuplatnil na toto dieťa nárok na sumu daňového zvýhodnenia na vyživované dieťa, ktoré dovŕšilo šesť rokov veku a nedovŕšilo 15 rokov veku, žijúce s ním v domácnosti").

Tisztelettel kérem ezért, hogy aki a 2021/22. tanévben igényli gyermeke számára az ebédtámogatást, az mielőbb kézbesítse az iskola titkárságára a fenti körülményeket igazoló dokumentumokat. Az adóbónuszról szóló igazolás a mellékletben megtalálható. A dokumentumok legkésőbb augusztus 4-ig kell hogy beérkezzenek az iskolába - postai úton, vagy személyesen leadva. Felhívjuk szíves figyelmüket arra is, hogy az iskola titkársága csak augusztus 2. és 4. között működik 7:30-tól 15:00-ig, az iskola Rozmaring utcai épületében.

Az iskola levelezési címe: Cirkevná spojená škola MARIANUM, Ul. biskupa Királya 30, 945 01 Komárno

Üdvözlettel, kellemes nyarat kívánva:

PaedDr. Madarász Róbert, igazgató