Közelebb egymáshoz

2020. június 17.
2020-2021
,
Alapiskola
Hírlevél

A komáromi MARIANUM Egyházi Iskolaközpont igazgatósága örömmel tájékoztatja Önöket, hogy a ListaMester alkalmazás segítségével rendszeres hírlevélküldő szolgáltatást indít a szülőknek, pedagógusoknak, minden kedves érdeklődőnek - a MARIANUM közösségének.

Hírleveleink segítségével még több információval szeretnénk ellátni Önöket. Tájékoztatást nyújtunk arról, hogy mi történik éppen óvodánk, alapiskolánk, gimnáziumunk és kollégiumunk háza táján, mi foglalkoztat minket, milyen örömök és kihívások érnek bennünket. Lehetőséget szeretnénk teremteni az élőbb párbeszédre valamint arra is, hogy az éppen aktuális és fontos információk közösségünk minden tagjához időben eljussanak.

Ehhez kérjük az Önök segítségét is:

Kérjük, ellenőrizzék postafiókjukat, hogy a pénteken küldött első hírlevelünk rendben megérkezett-e. Ha a "SPAM"-ek közé került, kérjük, jelöljék meg, hogy a kapott levél nem levélszemét. Ha nem kapnak a napokban hírlevelet, szükséges lehet e-mail címük aktualizálása, melyben gyermekük osztályfőnöke szívesen a segítségükre lesz.

(A hírlevelek fogadása - természetesen - önkéntes, kizárólag az Önök döntésén múlik. Ha nem kívánják fogadni, elegendő a hírlevél alján levő "leiratkozás" gombra kattintani, s már törlődik is az e-mail cím az adatbázisunkból. A feliratkozás jelenleg az osztályfőnökök közvetítésével történik, a későbbiekben pedig a weboldalunk felületén is lehetséges lesz. Postafiókjuk címét - természetesen - az aktuális adatvédelmi előírások következetes betartásával kezeljük.)

Imádkozzunk többet - egymásért! Beszéljünk többet egymással - a gyermekekért! Áldott napot kívánok Önöknek!

Üdvözlettel, tisztelettel és barátsággal:

PaedDr. Madarász Róbert, igazgató

 

Köszönjük szépen a

ListaMester

üzemeltetőinek az iskolánknak nyújtott segítséget!