Gimnasztika - mindkét csapatunk pontszerző helyen!

2019. március 28.
2018-2019
,
Alapiskola
Gimnasztika - mindkét csapatunk pontszerző helyen!

Nagyon szép eredménnyel zárult lánycsapataink bemutatkozása a járási gimnasztika verseny döntőjében! 

Március 27-én Szentpéteren jártunk, ahol végre megmutathattuk a sokat gyakorolt összeállításainkat szertornán. Az A és a B kategóriában is indítottunk csapatot. Nagy volt hát az izgalom reggel, sőt még néhány apró könnycsepp is megjelent a mindenre elszánt szempárokban, de hát nem volt mit tenni, indulni kellett a nagy megmérettetésre. A buszon azért még előkerültek a kedvenc kis plüss cicák meg tigrisek, de idővel nekik is "csak" a táskában jutott hely, onnan szoríthattak a hű gazdiknak. 

A hű gazdik pedig tréfát nem ismerő komolysággal, kecsességgel és nőiességgel bemutatták tudományukat talajon, nyújtón, padon és bakugrásban. Felemelő érzés volt látni a torna legcsinosabb lányait egy-egy szeren, minimális hibaszámmal tornáztak, és önfeledt mosollyal az arcukon köszöntek el a pontozó bíróktól. 

Az eredményhirdetésen pedig volt ám öröm, hiszen az A kategóriás kis csapatunk a 4., a B kategóriás nagyobb lányok pedig a 3.helyen végeztek (0,1 tized ponttal maradtak le az ezüstről...). 

Azt hiszem, a sok munka meghozta gyümölcsét, a legszebb tanítónapi ajándékot adták a lányok nekünk, saját maguknak pedig egy hatalmas élményt szereztek, amit soha senki nem vehet el tőlük. Gratulálok hölgyeim, köszönöm az élményt, megyünk tovább előre, hajrá Marianum!

Marsal Tamás